Sedan beslutet i EU 2007, med Rosengrendomen, är det tillåtet för privatpersoner i Sverige att importera vin ifrån andra EU länder.

Xwine.se grundades sommaren 2007 med just detta EU-beslutet som grund. Under åren har kunder från hela Sverige köpt vin via deras webbshop och den stora andel återkommande kunder visar på att de erbjuder kvalitativa och prisvärda viner. Under senare år har konceptet växt fram ännu mer och fler unika vingårdar har tillkommit till xwine.se.

Visionen från xwine.se var att alla skulle kunna ta del av vin från de lite mindre, genuina gårdarna som tillverkar vin med största omsorg och kvalitet. Vinet du köper från xwine.se kommer direkt från gården och levereras direkt till din dörr. Xwine.se tar hand om allt det praktiska inklusive alkoholskatt och svensk moms, du ska bara ta hand om din nära och kära och bjuda på ett eller flera riktigt goda viner.

Vill du hellre dricka ditt vin på ursprungsplatsen, kan de även erbjuda ett unikt boende på eller i nära anslutnings till sina gårdar. Ingenting går upp emot att avnjuta ett stilla glas på platsen där det växt fram under decennier. Här får du uppleva atmosfären och träffa människorna bakom vinet. Xwine.se garanterar en oförglömlig upplevelse.

läs mer om xwine

Rabatterbjudande för dig som medlem hos PrisPartner

Genom PrisPartner får du ytterligare 5% på alla dina engångsbeställningar och din första prenumeration!

För att se kupongen behövs ett konto

Skapa konto här