NetOnNet

Upp till 15%

Hos vår samarbetspartner NetOnNet hittar du ett enormt sortiment till lagerpriser. Kombinera deras redan låga priser med vår rabatt för ett riktigt, riktigt bra pris!

Visa rabatt

VIANOR

Upp till 13%

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice...

Visa rabatt

OKQ8

Upp till 10%

Sedan lång tid tillbaka, har OKQ8 varit en av de största drivmedelsaktörerna i landet och har idag Sveriges största stationsnät.

Visa rabatt

Office Management

Upp till 35%

När Office Management startade 1993 var syftet att de skulle göra sina kunder flexiblare, snabbare och mer framgångsrika. Spara in stora pengar på IT-lösningar och förbrukningsmaterial genom PrisPartner!

Visa rabatt

Smarteyes

Upp till 40%

Fastän Smarteyes är en relativt ny aktör på marknaden för glasögon, har de tagit Sverige med storm. Genom oss har du riktigt fina rabatter på dina köp, både privat och i företaget.

Visa rabatt

Bauhaus

Upp till 10%

Med ett enormt utbud av verktyg och material till riktigt bra priser, är vi stolta över vårt partnerskap med byggvaruhuset Bauhaus! Självklart har du genom oss fina rabatter på mängder av varor hos Bauhaus.

Visa rabatt

MatHem.se

Upp till 28,5%

På vårt kontor finns alltid frukost och frukt, vilket vi slipper handla i butik tack vare Mathem.se. Vi ger dig en fin rabatt på din första beställning!

Visa rabatt

Importbil

Upp till 15%

Importbil hjälper dig importera din drömbil på ett tryggt sätt. Genom att importera din bil, håller du nere kostnaderna utan att tumma på kvalitén!

Visa rabatt

Medtryck

Upp till 5%

Medtryck lägger stor vikt vid kundnöjdhet. Idag är de störst inom branschen på internet, där de har stor tillgänglighet och många tekniska lösningar. Genom PrisPartner har du en fin rabatt på redan låga priser!

Visa rabatt

Storuman Energi

Inga anslutningsavgifter eller startavgifter hos energibolaget med störst andel nöjda kunder. Billig grön el och förmånligt upplägg genom PrisPartner!

Visa rabatt

Tailor Store

Upp till 25%

Hos Tailor Store får du kvalitativa skjortor med perfekt passform utefter dina önskemål! Självklart har vi fina rabatter för dig som medlem hos PrisPartner.

Visa rabatt

xwine

Upp till 5%

Beställ vin direkt från vingården direkt hem till dörren! Du slipper tänka på alkoholskatt, moms och frakt - det tar xwine.se hand om. Våra medlemmar har ytterligare 5% rabatt!

Visa rabatt