Peugeot

Upp till 26%

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Vi ger dig riktigt bra rabatter när du ska köpa ny bil!

Visa rabatt

VIANOR

Upp till 13%

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice...

Visa rabatt

OKQ8

Upp till 10%

Sedan lång tid tillbaka, har OKQ8 varit en av de största drivmedelsaktörerna i landet och har idag Sveriges största stationsnät.

Visa rabatt

DHL

Upp till 60%

Världens ledande logistikföretag ger dig som medlem hos PrisPartner en enorm rabatt på frakt och leveranser! Perfekt för bland annat e-handelsföretag!

Visa rabatt

Importbil

Upp till 15%

Importbil hjälper dig importera din drömbil på ett tryggt sätt. Genom att importera din bil, håller du nere kostnaderna utan att tumma på kvalitén!

Visa rabatt

Mabi

Upp till 20%

Mabi Hyrbilar är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet. Genom PrisPartner får du hela 20% på din hyrbil hos Mabi!

Visa rabatt

Nettbuss

Upp till 10%

Med en verksamhet i över 20 år har Netbuss tagit Sveriges transportmarknad med storm. De har haft Sveriges nöjdaste kunder 8 år i rad. Vi ger dig ytterligare 10% på redan fantastiska priser!

Visa rabatt

Shell

Upp till 10%

Genom att köpa ditt drivmedel hos Shell och St1, sänker du dina resekostnader. Tanka på över 11 000 tankstationer i Europa!

Visa rabatt