Hej företagare, är du tillbaka på kontoret efter pandemi och semester?

Hej, hoppas ni företagare haft en bra semester och sparat massor med pengar i sommar med våra grymma företagsrabatter!

Hoppas ingen av er missat våra finfina drivmedelsrabatter under era bilresor i sommar 🙂
Själv har jag som många av er semestrat i vårt egna underbara Sverige. En stuga vid en sjö, massor med bad och grillat till middag. Helt ärligt blir det inte mycket bättre än så!

Många återgår nu till kontor och sina ordinarie arbetsplatser. Och detta kan ju vara en otrolig lättnad men det finns även en något tristare baksida med detta.
Många kriminella har också haft det jobbigt under pandemin då många jobbat hemifrån. I själva verket har detta medfört att stöldbrott såsom inbrott i hus och bilar minskat markant under denna period.
Nu när samhället så sakteliga återgår mot det normala (eller det nya normala) så kommer vi med säkerhet se en ökning i denna kategori igen.

Vi på Prispartner har alltid jobbat för att minska företagares fasta utgifter genom att förhandla fram kraftigt rabatterade priser vi kan, men vi har också sedan ett par år tillbaka jobbat för att öka säkerheten för er som har firmabil. Detta gör vi genom att erbjuda en produkt och tjänst till våra kunder som kallas fordons dna.
Polisens råd för att minska dessa brott är bland annat; Parkera där det är upplyst eller i garage, lämna naturligtvis inte värdesaker i bilen, samt… Märk din bil med fordons dna!
Vårt fordons dna innehåller mikropunkter som tillåter polisen att identifiera märkta föremål på några sekunder. Dessutom uppfyller det också Grade A External, vilket är den högsta rankingen i branschen.

Vill du veta mer kontakta oss på info@prispartner.se

Är du företagare och vill ta del av våra grymma företagsrabatter? Vad väntar du på? Kontakta oss!😀

Vi vill även passa på att be er att kika in på hemsidan och bloggen vidare under hösten då det förhoppningsvis kommer presenteras en rad andra roliga nyheter!

/ Prispartner