Om oss

Om oss

Företagsrabatter som ger företagare bättre priser på sina vardagliga utgifter kan ju inte vara en dum idé. Faktiskt så kämpar många företagare idag med sina fasta utgifter. Att då kunna erbjuda billigare drivmedel, teknik (ex. mobil, tv, surfplattor), bredband, försäkringar, fraktkostnader m.m känns riktigt bra. Mindre företag saknar oftast förmågan och orken att förhandla till sig bättre priser på sina vardagliga utgifter i samma utsträckning som vi kan och därför känns denna tjänst som ett måste på marknaden. ”Tillsammans är vi starka”, är en fras som verkligen stämmer in på Prispartner och hur marknaden ser ut idag.

Uttrycket ”Ensam är stark” kan inte vara mer fel i affärsvärlden idag. Idén att låta någon annan göra det man inte kan själv, för att kunna fokusera på det man gör bäst är verkligen något att sträva efter!

Jag kommer framför allt driva företaget framåt genom att bredda tjänsten och förhoppningsvis kommer många fler kunder att få tillgång till våra fina rabatter framledes. Jag kommer jobba nära våra partners men också bidra till att strukturen i företaget bibehålls i takt med tillväxttakten.

Framtiden ser ljus ut för Prispartner och jag tycker det skall bli superkul att se den framtida resan!
/ Daniel, VD