Accountify AB är en helt molnbaserad redovisningsbyrå med ett stort personligt engagemang.

De sköter företagares administration kring ekonomi och sköter bland annat den löpande redovisningen, hanterar löneadministrationen och ser till att deklarationer och rapporter lämnas in i tid. Ni kan kalla Accountify för er externa ekonomifunktion. Konsulterna på Accountify har dessutom stor erfarenhet av smarta system där det egenutvecklade molnbaserade system MyAccountify räknas in. MyAccountify är integrerat med flera olika system som underlättar i din vardag som företagare. Systemet hjälper till med allt från utläggshantering och resor till fakturering, budget/uppföljning och rapportering.

Målet är att hjälpa företagare att ta medvetna beslut baserat på er redovisning. Accountify har därför en modul i MyAccountify som de kallar ”MyBusiness” där ni enkelt kan följa verksamhetens utveckling på ett användarvänligt och enkelt sätt utan att gå via bokföringssystemet.

läs mer om accountify

Rabatterbjudande för dig som medlem hos prispartner

Accountify har tagit fram ett unikt erbjudande till PrisPartner. När ni blir kunder hos Accountify får ni 6 månaders gratis användning av portalen MyAccountify. I erbjudandet ingår dessutom premium-paket i MyBusiness där ni kan följa branschspecifika nyckeltal och ta del av 2-timmars kostnadsfri rådgivning där ni kan få ytterligare hjälp att utveckla er uppföljning av er verksamhet.

För att se kupongen behövs ett konto

Skapa konto här