Circle K är Sveriges största leverantör av förnybara drivmedel med nästan 800 stationer! Av dessa är 300 fullservicestationer som erbjuder fräsch och god mat för alla i bilen, gott och ekologiskt kaffe, biluthyrning och biltvätt. Circle K kortet fungerar även på INGO. Circle K har ambitionen är att bli Sveriges största destination för snabb och supersnabbladdning av el och kommer år 2030 kommer ha över 1000 laddplatser runt om i Sverige.

Läs om circle k pro

Rabatterbjudande för dig som medlem hos PrisPartner

Via avtalet med Prispartner får du rabatt på varje liter drivmedel och tillgång till Kundportalen, en kostnadsfri onlinetjänst som hjälper dig att kontinuerligt följa företagets inköp och drivmedelsförbrukning. Här kan du spärra kort, skapa pinkoder och följa saldon och fakturor. Circle K erbjuder också Mobilbetalning för företagskunder.

Listpriser

Lojalitetsklubben Pro Extra

Dessutom erbjuds du medlemskap i lojalitetsklubben Pro Extra som ger dig fina välkomsterbjudanden som var 6:e matmeny, var 6:e kopp kaffe och var 6:e tvätt på köpet. Inga erbjudanden löses in med företagskortet utan gäller endast köp med det privata kort som anslutits. Registrera vilka bank- eller betalkort du vill.

Circle K Sverige är en del av den Kanadensiska koncernen Alimentation Couche-Tard Inc (Couche-tard).

Om Pro Extra

Dina rabatter med Circle K Företagskort

Du får 10% rabatt på trafikprodukter, olja & spolarvätska

Upp till 50% rabatt på biltvätt!

Drivmedel Rabatt
Miles Bensin 30 öre/liter
E85 30 öre/liter
Miles Diesel & HVO 100 60 öre/liter
Fordonsgas 30 öre/liter

← scrolla tabell →

Ovanstående rabatter kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Rabattsatserna är angivna inklusive moms på Circle K´s centralt satta listpriser.

För att se kupongen behövs ett konto

Skapa konto här