kommunikationsbyrån-väst-logo

Kommunikationsbyrån är din helhetsleverantör inom digital kommunikation. Vi effektiviserar din arbetsdag genom att säkerställa att du har rätt digitala tjänster så du kan lägga fokus på din verksamhet. Hos oss har du alltid en egen kontaktperson att vända dig till vid eventuella frågor.

Företagstelefoni: Som oberoende partner samarbetar vi med de ledande leverantörerna i landet. Vi hjälper små som stora företag att effektivisera arbetsdagen genom rätt tjänster och verktyg för den interna men också externa kommunikationen. Vi är din kommunikationspartner som finns vid din sida under upphandlingen, genom driftsättningen och framförallt med supporten under tidens gång med en personlig kontakt hos oss. Kommunikationsbyrån är partner till merparten av de stora operatörerna och tillsammans skräddarsyr vi lösningen till alla storlekar av bolag. Med över 10 års erfarenhet och ett gediget intresse säkerställer vi att ni som kund alltid får rätt lösning utifrån ert behov.

Molnbaserad Växel: Vill du vara helt oberoende vad gäller operatörsvalet? Det kan du! Det innebär att du kan välja den operatör som passar ditt företag bäst, utan att ta hänsyn till er företagsväxel.

Den dag era behov förändras, ja då kan ni byta operatör och ändå behålla växellösningen precis som den är. En mobil växellösning ger dessutom er personal en flexibilitet då de kan ha tillgång till växeln, oavsett vart de väljer att jobba

Tillhörande hårdvara: Vi tillhandahåller all typ av hårdvara som inkluderas i våra områden - vilket är väldigt brett. Har du några funderingar om vi kan leverera någon typ av hårdvara till ditt bolag? Släng iväg ett mail eller lyft luren så ser vi vad vi kan komma fram till! Vi har 1-2 dagars leveranstid från lager till din dörr!

läs mer om kommunikationsbyrån i väst

Rabatterbjudande för dig som medlem hos PrisPartner

Som medlem hos Prispartner får du 10% rabatt på företagstelefoni & växel samt 10% rabatt på hårdvara (gäller även Apple, på upp till 5 stycken enheter) om man tecknat företagstelefoni & växel.

För att ta del av erbjudandet, skicka ett mail till: info@prispartner.se

För att se kupongen behövs ett konto

Skapa konto här