Du känner nog redan till Scandic och deras höga kvalité – till riktigt bra priser. Kanske du bott på ett av deras hotell tidigare. Vad du kanske inte visste, är att de idag är Nordens största hotellkedja och har hotell i sex olika länder.

När vi letade efter en samarbetspartner inom hotellbranschen var valet enkelt. Vårt mål var att hitta en hotellkedja med ett stort utbud av hotell och riktigt bra standard. Med 280 hotell och totalt 55.000 rum kände vi att vi funnit vår samarbetspartner.

Förutom att Scandic har fräscha och rymliga hotellrum, ingår flera bekvämligheter i din vistelse. Några exempel på detta är att du har tillgång till gym, dygnet-runt-shop, digitala tidningar, arbetsmöjligheter i hotellens lobby och gratis frukost. Många av hotellanläggningarna är dessutom Svanenmärkta och är branschledande inom flera hållbarhetsområden. Med det sagt, kan du somna med gott samvete, både gentemot miljön och ekonomin.

Som om allt detta inte vore nog, har du som medlem hos PrisPartner bland annat gratis Wi-Fi, möjlighet att checka ut online och självklart fina rabatter på din vistelse!

Så nästa gång du ska resa iväg, glöm inte att använda din rabatt!

läs mer om scandic

Rabatterbjudande för dig som medlem hos PrisPartner

Land 0-14 dagar 15-28 dagar 29+ dagar
Sverige 10% 15% 20%
Danmark 10% 15% 20%
Finland 10% 15% 20%
Norge 10% 15% 20%
Polen 10% 15% 20%
Tyskland 5% 10% 15%

Utvalda hotell är tillgängliga till ett fast pris och resterande till % rabatt på det publika FLEX priset.

Erbjudna rabatter kan ej kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser.

För att se kupongen behövs ett konto

Skapa konto här