Hej företagare. Dags att se över era fasta kostnader?!

Nu återstår det bara fyra månader av 2021. Vill du också slipa till siffrorna under 2021 och göra ett bra avslut på detta år får du nu en fantastisk möjlighet att spara in pengar utan att lägga en krona förrän 2022.
Ja, du såg rätt! Alla som kontaktar oss och blir nya medlemmar får just nu fria månader fram till årsskiftet 2021/2022.

Varför får Prispartner så pass bra pris på sina företagsrabatter?
Våra företagsrabatter är så pass bra tack vare att de är framförhandlade genom att vi tillsammans är starkare än vad vi är ensamma!

Eftersom vi är så pass många medlemmar har vi ett annat förhandlingsläge än du har när du ska förhandla själv. Ta hand om din verksamhet och gör det du är bäst på och låt oss göra det vi är bäst på, nämligen förhandla fram ett så bra pris som möjligt för dig på dina fasta kostnader.

Varför har inte Prispartner företagsrabatter på klädbutiker, klockaffärer, lyxrestauranger mm?
Vi på Prispartner har alltid fokuserat på att få ner priset på de FASTA kostnaderna som du som företagare har, såsom drivmedel, försäkringar, teknik, bredband mm. Vi lägger mindre/ingen vikt på lyxkonsumtion utan vårt mål är att alla våra kunder ska kunna spara in så mycket pengar de bara går på sina ”oundvikliga”/fasta kostnader.

Naturligtvis är vi alltid intresserade av att veta om det finns någon annan rabatt DU tycker vi borde ha. Skicka gärna in detta till oss på vår mail nedan. Av de svaren vi får lottar vi ut TRE stycken gratis 1års medlemskap samt lite andra fina priser!
Missa inte chansen att ta del av våra företagsrabatter!

Kontakta oss gärna på info@prispartner.se för att få veta mer om våra rabatter och hur vi jobbar för att få din verksamhet att tjäna mer pengar!

Är du företagare och vill ta del av våra grymma företagsrabatter? Vad väntar du på? Kontakta oss!😀

Vi vill även passa på att be er att kika in på hemsidan och bloggen vidare under hösten då det förhoppningsvis kommer presenteras en rad andra roliga nyheter!

/ Prispartner