Hej företagare. Vad är inflation och hur kan Prispartner hjälpa er?

Först pandemi, sen krig och nu inflation. När ska allting bli bra igen? Vi på Prispartner vet att dessa tider är fyllda med många tankar och funderingar både i privatlivet och i arbetslivet. Företagare ställs inför en stor utmaning i att kunna hålla sina priser nere samtidigt som allt blir dyrare. Hur kan man spara pengar och undvika att öka sina priser? Genom att bli kund hos oss!

Vad är inflation?
Inflation är när det sker en generell och allmän prishöjning istället för den tillfälliga, och normala, prishöjningen på enstaka produkter.

Hur påverkar inflation företag?
Den generella prishöjningen innebär att det blir dyrt både för privatpersoner och företagare. Varor, produktion och leverans blir dyrare, och det får direkta konsekvenser på ekonomin. Man får helt enkelt mindre för pengarna.

Vi på Prispartner har som mål att du som företagare ska sänka dina kostnader på alla dina utgifter, speciellt under dessa tider. Nu när det bland annat är dyrare elektronik och högt pris på drivmedel, kan du som kund hos oss sänka kostnaden på flera olika utgifter via våra samarbetspartners.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa ditt företag genom inflationen.