Prispartner och Daniel som är vår nya VD vill att du ska få en bättre och billigare sommar och semester!

Prispartner vill stolt presentera sin nya vd, Daniel Rollne.
Han har sedan september 2019 varit vår säljchef men har nu alltså tagit på sig rollen som vd för Prispartner.

Prispartners tillväxt har dubblerats sedan Daniel tog huvudansvar för vår försäljning har även lett till att många nya partners har valt att ansluta sig till oss de sista året. Helt ärligt är vi naturligtvis väldigt stolta över gensvaret från våra kunder och partners. Men med tillväxt kommer också fler saker att hålla koll på. I själva verket blev valet enkelt och ett naturligt steg i linje med detta var att ta in en ny vd som vi känner kommer ta Prispartner, våra kunder och våra partners mot nya höjder! Återigen varmt välkommen Daniel.
Vi passade på att ställa några frågor till honom.

Hej Daniel, kan du berätta lite om dig själv och varför du valt att ta på dig rollen som vd för Prispartner?

Hej, jag är 40år nyss fyllda. Född och uppvuxen i Matfors, en liten by strax utanför Sundsvall. Nu bor jag sedan 10år i Göteborg/Lerum med min fru Christine och våra tre barn.
Innan jag flyttade till Göteborg studerade jag ekonomi och ledarskap på universitet i Umeå och Lund. På jobbet älskar jag kontakten med kunder och partners samt att ha kontroll på alla bitar av en organisation. Därför kändes denna nya roll som ett väldigt naturligt steg även för mig.
Jag har under de sista 10åren jobbat både som regionchef och avdelningschef på större företag med personalansvar. Därför tror jag verkligen på filosofin att sätta dina anställda främst. Och gör du det kommer även dina kunder och partners få ett bättre bemötande.
Mina intressen utanför jobbet är naturligtvis min familj och barn. Golf, fotboll, fiske och att laga god mat.

Vad är dina tankar kring Prispartner som företag och vad kommer du bidra med för Prispartners framtida resa?

Jag älskar Prispartners marknadsidé. Eftersom mindre företag ofta varken kan eller orkar förhandla till sig bättre priser på sina vardagliga utgifter i samma utsträckning som vi kan känns denna tjänst som ett måste på marknaden. ”Tillsammans är vi starka”, är en fras som verkligen stämmer in på Prispartner och hur marknaden ser ut idag. Uttrycket ”Ensam är stark” kan inte vara mer fel i affärsvärlden idag. Idén att låta någon annan göra det man inte kan själv, för att kunna fokusera på det man gör bäst är verkligen något att sträva efter!
Behovet av detta syns också på marknaden där man ser fler och fler tjänster som jämför och ger alternativ till sina kunder.
Jag kommer framförallt driva företaget framåt genom att bredda tjänsten och förhoppningsvis kommer många fler kunder att få tillgång till våra fina rabatter framledes. Jag kommer jobba nära våra partners men också bidra till att strukturen i företaget bibehålls i takt med tillväxttakten.
Företagsrabatter som ger företagare bättre priser på sina vardagliga utgifter kan ju inte vara en dum idé. Faktiskt så kämpar många företagare idag med sina fasta utgifter. Att då kunna erbjuda dom billigare drivmedel, teknik (ex. mobil, tv, surfplattor), bredband, försäkringar, fraktkostnader mm känns riktigt bra.
Framtiden ser ljus ut för Prispartner och jag tycker det skall bli superkul att se den framtida resan!

Sommaren har verkligen anlänt idag. 🌞
Vad är då mer passande än att Prispartner och Daniel önskar dig en fin sommar, en något billigare sommar får du garanterat om du kontaktar oss på Prispartner. Dessutom får du en snabb kostnadsfri genomgång där vi snabbt kan se hur mycket du skulle spara genom att ansluta dig och få ta del av våra grymma rabatter!