scandic logga

Släng inte pengarna i sjön när du reser!

När avstånden minskar och behovet av att resa ökar, behöver man ibland spendera natten på annan ort. Hotell är ofta synonymt med både bekvämlighet och bekymmersfrihet, men i många fall får man betala dyra pengar för att få lyxen att bo på ett bättre hotell.
Det har vi ändrat på – tillsammans med Nordens största hotellkedja Scandic.

När vi letade efter en samarbetspartner inom hotellbranschen var valet enkelt. Vårt mål var att hitta en hotellkedja med ett stort utbud av hotell och riktigt bra standard. När vi granskade Scandic blev vi överraskade. Med 280 hotell i sex olika länder och totalt 55.000 rum kände vi att vi funnit vår samarbetspartner.

Förutom att Scandic har fräscha och rymliga hotellrum, ingår flera bekvämligheter i din vistelse. Några exempel på detta är att du har tillgång till gym, dygnet-runt-shop, digitala tidningar, arbetsmöjligheter i hotellets lobby och gratis frukost. Många av hotellanläggningarna är dessutom Svanenmärkta och är branschledande inom flera hållbarhetsområden. Med det sagt, kan du somna med gott samvete, både gentemot miljön och ekonomin.

Som om allt detta inte vore nog, har du som medlem hos PrisPartner bland annat gratis Wi-Fi, möjlighet att checka ut online och upp till 20% på dina hotellnätter.

Så nästa gång du ska resa iväg, glöm inte att använda din rabatt!

Restaurangen i Scandic Grand Central i Stockholm