Ta med dig Prispartner på semestern!

Semestern är en tid då vi alla längtar efter att koppla av och njuta av nya upplevelser, oavsett om vi reser långt bort eller stannar närmare hemmet. Samtidigt som vi planerar för att skapa minnen och ha roligt, är det även viktigt att vara medveten om kostnaderna och den miljöpåverkan vi kan bidra till. Här kommer Prispartner in i bilden. Genom att använda Prispartner kan du inte bara minimera kostnaderna på din semester, utan även minska din miljöpåverkan.

Varför inte en staycation?

En staycation, en sammanslagning av orden ”stay” (stanna) och ”vacation” (semester), är en trend som har blivit populär de senaste åren. Det innebär att man spenderar sin semester hemma eller i närområdet istället för att resa långt bort. En staycation ger dig möjligheten att verkligen njuta av din tid och utforska ditt närområde på ett nytt sätt.

En anledning till varför fler inte testar en staycation kan vara kostnaden. Prispartner hjälper dig att få en minnesvärd, och prisvärd, semester på hemmaplan!

Res bekvämt (och miljösmart)!

Slipp stressen med incheckningstider, packning och miljöutsläppen som kommer med flyg. Boka en hyrbil för din semester och utforska vårt avlånga land. En roadtrip är den ultimata resan för dig som älskar äventyr, frihet och upptäcktsfärder. Utforska nya platser i din egen takt och njut av den oändliga flexibiliteten att stanna var du vill, när du vill.

Oavsett om du planerar en kort resa eller en längre semester kan du dra nytta av lägre priser och få mer ut av din resebudget. Du som Prispartner medlem får upp till 15% rabatt på hyrbilar, men det stoppar inte där! Du får även rabatt på de flesta bensinstationerna med upp till 1kr rabatt/liter på drivmedel!

Checka in på hotell!

I allt utforskande kan det vara aktuellt med ett boende, speciellt ifall man åkt en längre sträcka med bilen. Oavsett om du reser ensam, med familjen eller med vänner, är hotellboendet en viktig del av din resa. Hotellkostnaderna kan dock ibland vara en betydande del av din resbudget, men inte med Prispartner! Genom att använda Prispartner kan du minimera kostnaderna och få ut mer av din semester.

Genom att samarbeta med ett brett utbud av hotell och bokningssidor får du som medlem exklusiva priser och erbjudanden som inte är tillgängliga för allmänheten. Du som Prispartner medlem får upp till 20% rabatt på hotell!

Semester utan några bekymmer!

Prispartner ger dig en prisvärd lösning när det gäller din semester, men det slutar inte där. Med Prispartner kan du även få en chans att verkligen koppla av utan att behöva oroa dig för att komma hem till oordning. Du kan släppa alla tankar på dammråttor och smutsiga ytor och istället fokusera på att återhämta dig och ha roligt under din tid borta. Varför slösa tid och energi på att städa när du kommer hem från semestern?

Våra samarbetspartners tar hand om städningen åt dig, så att du kan fokusera på att skapa minnen och uppleva äventyr. Du som Prispartner medlem får 15% rabatt på din första städning!

Inte medlem? bli medlem idag!